Leave Your Message
ZR-1630 vandt titlen "Precision 28.3LPM Particle Counter"!

Nyheder

ZR-1630 vandt titlen "Precision 28.3LPM Particle Counter"!

2024-01-19

I december 2023 blev en værdisammenligningstest af "støvpartikeltæller" udført i Kina. Denne aktivitet blev organiseret af Kinas miljøstøkiometriske tekniske udvalg og Shanghai Institute of Metrology og testteknologi. Den har til formål at opnå den mængdeværdi af partikelkoncentration, der opfylder kravene, gennem sammenligning, og bruges til at korrigere indikationsværdien af ​​præcisionsstøvpartikeltæller.

DetZR-1630 28,3LPM partikeltæller udviklet af Junray har fremragende ydeevne i denne sammenligning og er bedømt som "præcisionspartikeltæller". Det betyder, at det metrologiske laboratorium kan bruge instrumentet som en metrologisk standard for metrologisk sporbarhed af konventionelle partikeltællere.

Detaljer1.jpg

ZR-1630 28,3LPM partikeltæller kan bruges til at teste og bedømme renhedsniveauet for rent rum i medicinalindustrien, elektronisk industri, medicinsk operationsstue, fødevareforarbejdning, rent arbejdsbord, videnskabeligt eksperiment, rumfart, præcisionsbehandling og andre områder.

Denne partikeltæller opfylder JJF1190-2008 《støvpartikeltællerkalibreringsspecifikationen》standard.Testorganisationen kan bruge dette instrument som standard til at udføre metrologisk kalibrering.

Detaljer.jpg