JUNRAY-gruppen Smart Industrial Park er officielt startet!

Den 22. april 2022 underskrev JUNRAY Groups Smart Industrial Park-projekt en kontrakt om at lande i Chengyang-distriktet og startede officielt byggeriet. Det rapporteres, at dette er et nøgletræk for JUNRAY Company transformation og udvikling, og det er også en vigtig handling for Chengyang District at fokusere på højkvalitets, hård-til-hård teknologi og ny smart fremstilling for yderligere at stabilisere væksten, udvide investeringerne og styrke støtten.

Formand He Chunlei fra Junray, direktør for Chengyang District, strategiske partnere, leverandører deltager alle i fejringen. En storslået grundstenslægningsceremoni for JUNRAY blev afholdt.

Site_01Site_02

Projektet sigter mod at opbygge en produktionsbase i verdensklasse for højteknologiske instrumenter og målere. Det er underforstået, at byggeperioden for JUNRAY-gruppens Smart Industrial Park-projekt er 3 år, og vil blive afsluttet og taget i brug i 2025. Projektet dækker et areal på 118.000 kvadratmeter og i alt planlagt $60 millioner.

Efter at have nået fuld kapacitet forventes den årlige produktionsværdi at nå 10 milliarder yuan. Med en outputværdi på 36 milliarder yuan vil det også fremme udstyrsfremstillingsindustrien i Chengyang-distriktet til et nyt niveau og hjælpe med at opbygge "styrke højteknologi".

1650966154346456

Om os

Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd. blev grundlagt i august 2007 med mere end 300 ansatte. Junray har specialiseret sig i at udvikle, fremstille og markedsføreBeskyttelsesudstyr,Aerosol fotometer/ Aerosol generator/Partikeltællerog andreinstrumenter til test af renrum,Miljøovervågningsprodukter i over 15 år. ZR-1006 maske partikelfiltreringseffektivitet(PFE)Tester,ZR-1000 Mask Bacterial Filtration Efficiency (BFE) Testerblev eksporteret til Tyskland, Storbritannien, Singapore, Indonesien og andre lande.


Indlægstid: 13. maj 2022